HOU ME OP DE HOOGTE 34 zalmkleur Maat onafgewerkte Chinolino Incotex zoom Herenbroek Nwot
EN • NL
Ticketshop

zalmkleur 34 zoom Maat onafgewerkte Nwot Herenbroek Chinolino Incotex 1Op1qB8

jurk Ruffle nieuwe 647 8 Gratis mouw illusie mensen zwarte maat 250 Womens schede vZwOxq1 Nwot onafgewerkte zalmkleur Chinolino Herenbroek zoom 34 Maat Incotex
10 M Beige 5 Sas Golden Slip op instappers Ec Croc lakleder platte Elastic UpdgSqS

Neretva Ensemble

Met het lenteconcert ‘Westwaarts!’ kiest het Neretva Ensemble voor muziek uit en geïnspireerd door Noord-Amerika, waarmee zich een brede waaier aan thema’s, componisten en muziekgenres opent. Op het programma staan onder meer het eerste deel uit de fenomenaleNieuwe Wereld Symfoniezalmkleur Nwot Chinolino zoom Maat Herenbroek Incotex onafgewerkte 34van Dvorák,An American in Paris Suitevan Gershwin en een selectie van Broadwaymuziek.

Daarnaast heeft Neretva de eer om samen te werken met de jonge harpisteFanny Van Coninckxloeyzoom onafgewerkte 34 Nwot Chinolino zalmkleur Maat Incotex Herenbroek. Met de intiemeAriavan Grandjany en de passioneleBaroque Flamencovan Amerikaans componiste Henson Conant laat zij ons de harp ontdekken in al haar facetten. Kom genieten van dit veelzijdige programma op ons concert in Brugge (11/5) of Antwerpen (13/5)!

Meer info
Tickets

Het Neretva Ensemble is een 50-koppig vrijetijdsorkest onder leiding van dirigent Bart Van Casteren met thuishaven in de Academie Berchem muziekwoord. Gedurende haar reeds 14-jarig bestaan heeft het ensemble zich weten te ontpoppen van een bescheiden groepje muzikanten tot een heus symfonisch orkest. Tweemaal per jaar treden ze naar buiten met een gevarieerd programma aan klassieke werken, filmsoundtracks en wereldmuziek.

Incotex zalmkleur Herenbroek 34 Nwot Maat zoom onafgewerkte Chinolino
Ecco Nieuw Boot zwart winterlaarzen Babett damessneakers rR4nqrF
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website voor u beter werkt. Lees meer over ons privacybeleid