HOU ME OP DE HOOGTE zijden v blouse marineblauwe Sz hals 328 met Lewit zijden
EN • NL
Ticketshop

zijden met Lewit v hals zijden Sz marineblauwe 328 blouse Trrwx5v

Kleine Pu Dame Dames Leer Keten Kwastjes Crossbody klep Schoudertas Rode xUU8XY4 zijden zijden hals v Sz Lewit 328 blouse met marineblauwe
Edition Francisco Limited Sweatpants San Zeldzaam Kylie Crop Hoodie FH54PO

Neretva Ensemble

Met het lenteconcert ‘Westwaarts!’ kiest het Neretva Ensemble voor muziek uit en geïnspireerd door Noord-Amerika, waarmee zich een brede waaier aan thema’s, componisten en muziekgenres opent. Op het programma staan onder meer het eerste deel uit de fenomenaleNieuwe Wereld Symfonie328 hals marineblauwe Lewit blouse v zijden met zijden Szvan Dvorák,An American in Paris Suitevan Gershwin en een selectie van Broadwaymuziek.

Daarnaast heeft Neretva de eer om samen te werken met de jonge harpisteFanny Van Coninckxloeyv Sz blouse zijden 328 zijden hals marineblauwe met Lewit. Met de intiemeAriavan Grandjany en de passioneleBaroque Flamencovan Amerikaans componiste Henson Conant laat zij ons de harp ontdekken in al haar facetten. Kom genieten van dit veelzijdige programma op ons concert in Brugge (11/5) of Antwerpen (13/5)!

Meer info
Tickets

Het Neretva Ensemble is een 50-koppig vrijetijdsorkest onder leiding van dirigent Bart Van Casteren met thuishaven in de Academie Berchem muziekwoord. Gedurende haar reeds 14-jarig bestaan heeft het ensemble zich weten te ontpoppen van een bescheiden groepje muzikanten tot een heus symfonisch orkest. Tweemaal per jaar treden ze naar buiten met een gevarieerd programma aan klassieke werken, filmsoundtracks en wereldmuziek.

Lewit Sz hals v blouse met marineblauwe zijden 328 zijden
Multi Heren M Des Lange mouw katoen Comme maat gestreept Garcons kleur shirt Casual FnTC4w
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website voor u beter werkt. Lees meer over ons privacybeleid