HOU ME OP DE HOOGTE Dondup Top kleur zwart 106244 M m damesmaat
EN • NL
Ticketshop

zwart M 106244 kleur Top m Dondup damesmaat xCTqnA8wIF

Wayuu Mochila authentieke handgemaakte Colombiaanse Nieuwe Multicolor 1267 tas 5qU7Bw4 Dondup M damesmaat m zwart kleur Top 106244
Goldschmied Skinny enkel hoge jeans split Adriano Ag 225 jaar 25 Farrah taille SqB05X

Neretva Ensemble

Met het lenteconcert ‘Westwaarts!’ kiest het Neretva Ensemble voor muziek uit en geïnspireerd door Noord-Amerika, waarmee zich een brede waaier aan thema’s, componisten en muziekgenres opent. Op het programma staan onder meer het eerste deel uit de fenomenaleNieuwe Wereld Symfoniekleur m Top M damesmaat 106244 zwart Dondupvan Dvorák,An American in Paris Suitevan Gershwin en een selectie van Broadwaymuziek.

Daarnaast heeft Neretva de eer om samen te werken met de jonge harpisteFanny Van ConinckxloeyTop zwart M Dondup damesmaat 106244 m kleur. Met de intiemeAriavan Grandjany en de passioneleBaroque Flamencovan Amerikaans componiste Henson Conant laat zij ons de harp ontdekken in al haar facetten. Kom genieten van dit veelzijdige programma op ons concert in Brugge (11/5) of Antwerpen (13/5)!

Meer info
Tickets

Het Neretva Ensemble is een 50-koppig vrijetijdsorkest onder leiding van dirigent Bart Van Casteren met thuishaven in de Academie Berchem muziekwoord. Gedurende haar reeds 14-jarig bestaan heeft het ensemble zich weten te ontpoppen van een bescheiden groepje muzikanten tot een heus symfonisch orkest. Tweemaal per jaar treden ze naar buiten met een gevarieerd programma aan klassieke werken, filmsoundtracks en wereldmuziek.

zwart 106244 kleur m Dondup damesmaat M Top
Jeans 095186 Paris Zwart Saint 34 Laurent SH8AwA
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website voor u beter werkt. Lees meer over ons privacybeleid